Geen producten (0)

Metalen Vazen voor een industrieel interieur

Metalen Vazen voor een industrieel interieur

Metalen vazen

De meeste vazen in het interieur zijn meestal van glas, keramiek of porselein. Ze zijn vaak bedoeld om er een bos bloemen met water in te doen en dan zijn dat de beste materialen.

De vazen zijn behalve voor bloemen tevens bedoeld ter decoratie van de omgeving waarin ze staan. Dat kan de woonkamer zijn maar ook op kantoor of een restaurant. De vazen passen dan wat betreft kleur en vormgeving bij de meubels en andere woonaccessoires. Bijvoorbeeld een modern ingerichte woonkamer waarvan de meubels een strakke vormgeving hebben passen moderne vazen met bijvoorbeeld de kleuren wit of zwart het beste.

Voor een industrieel ingerichte omgeving zal je op zoek moet gaan naar grove robuuste vazen met een stoer en vaak vintage uiterlijk. Je kan hiervoor bijvoorbeeld metalen vazen gebruiken. In onze webwinkel zijn een aantal metalen vazen te koop van metaal in de kleuren goud, oud koper en zilverkleurig. Deze vazen zijn niet waterdicht en dus alleen bedoeld ter decoratie. Deze vazen zijn vrijwel allemaal op een bijzondere manier bewerkt waardoor het decoratieve effect nog mooier is.