Geen producten (0)

Ornament op voet van metaal

Ornament op voet van metaal

Een metalen ornament op voet is een perfecte woondecoratie voor de woonkamer of andere ruimte in de woning. Decoratieve ornamenten bestaan al heel lang maar meestal waren die van hout of kunststof. De laatste trend op het gebied van wonen en inrichten zijn metalen ornamenten op voet. Deze metalen ornamenten zijn er in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld ornamenten in abstracte vorm maar ook in de vorm van een thema zoals dieren, bomen, bloemen of vissen.

Een aantal ornamenten zijn netjes afgewerkt en een deel heeft een verouderde of vintage uitstraling. De vintage uitziende metalen ornamenten zijn perfect voor een industrieel interieur. Ze zijn goed te combineren met metalen industriële meubels en andere robuuste accessoires van metaal.

De metalen ornamenten die bij dekogifts te koop zijn komen van het merk Home Metal Art

Een aantal metalen ornamenten zijn hetzelfde gemaakt als een metalen wanddecoratie. Daar zijn dan bijvoorbeeld dezelfde metalen cirkels voor gebruikt of dezelfde vissen. Een combinatie van deze ornamenten op voet en aan de muur geven een extra mooie uitstraling in het interieur.

Behalve een woonkamer kunnen deze metaal ornamenten tevens gebruikt worden op kantoor, bedrijf of misschien een horecazaak zoals een restaurant of hotel.