Geen producten (0)

Vazen van metaal, glas en keramiek

Geen producten (0)

Vazen zijn een chique en veelgebruikte decoratie voor in huis. Dit omdat je er zoveel kanten mee op kan. Op deze pagina vindt u een breed assortiment van vazen in verschillende hoogtes, kleuren, vormen en gemaakt met verschillend materiaal.

Bij Deko Gifts vindt u vazen voor verschillende woonstijlen die passen bij uw interieur. Deze zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Bij de metalen vazen vindt u vazen met vooral een roestige en industriële uitstraling. Deze, vaak langwerpige vazen, zijn robuust en echte blikvangers in huis.

Heeft u juist een modern interieur en bent u opzoek naar een leuke decoratie voor in uw woonkamer? Dan moet u even kijken bij de glazen vazen van Fidrio. Deze prachtige vazen hebben vaak verschillende (felle) kleuren die passen bij een modern interieur. Daarbij hebben deze vazen ook unieke vormen.

Naast glas en metaal verkopen wij ook keramiek vazen. 

Als laatst verkopen wij ook de zogeheten Cheetah-vazen. Deze unieke vazen hebben allemaal een een cheetah-print. Deze eyecatchers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en hoogtes.

Kortom bij Deko Gifts bent u aan het juiste adres als u opzoek bent naar een nieuwe decoratie in de vorm van een vaas. We hebben vazen in verschillende prijsklasse en verschillende hoogtes.