Geen producten (0)

WANDDECORATIE METAAL - ABSTRACT - WANDDECORATIE INDUSTRIEEL - CIRKELS - DIEREN - MUZIEK - BOMEN

Wanddecoratie metaal voor elk interieur

 

In een mooi ingerichte woonkamer verwachten wij ook een mooie decoratie aan de muur. Meestal zijn dat dan meerdere wanddecoraties want een mooie wandklok of wandspiegel is ook een wanddecoratie. Een wanddecoratie behoort ook perfect aan te sluiten bij de stijl van het interieur. Uiteraard zijn ook de kleuren van een muurdecoratie erg belangrijk. Meestal wordt een mooi schilderij gebruikt als muurdecoratie. Dat is omdat er zoveel keuze is aan mooie schilderijen. Een schilderij is ook in bijna elke prijsklasse te verkrijgen.

 

Metalen wanddecoratie

Sinds een aantal jaren zijn handgemaakte metalen wanddecoraties helemaal in om de inrichting in de woning compleet te maken. Deze Metalen wanddecoraties zijn meestal voor een groot deel gemaakt van gerecycled metaal. Het mooie is dat elke handgemaakte wanddecoratie feitelijk uniek is. Er zijn geen twee precies dezelfde exemplaren.

 

Verschillende Vormen en Kleuren

Toen de metalen wanddecoraties net op de markt kwamen waren het vaak eenvoudige modellen met weinig kleur en variatie. Het model was vaak een tak of boom in metaalkleur of in de kleur zwart. Na een tijdje was er al best veel vraag naar en de kunstenaars lieten hun fantasie op de vrije loop. De meest bijzondere creaties werden gemaakt vaak met prachtige moderne kleuren. De kleuren worden ook met de hand aangebracht door de kunstenaars. Op dit moment is de meest gekozen vorm de abstracte vorm. En laten we eerlijk zijn, met een mooie 3D Abstracte Metalen Wanddecoratie heeft u ook echt iets heel bijzonders aan de muur hangen.